Korgmarkiser

Korgmarkis Sienna

Sienna – Kraftiga och flexibla korgmarkiser

Hestra Sienna är en kraftig och flexibel korgmarkis för exempelvis restauranger, butiker, hotell och kontor. Det går att trycka text eller logotyp på markisen och på så vis förvandla den till en lämplig reklamplats. Ett tips är att belysa markisen underifrån så att budskapet framträder även efter mörkrets inbrott.

Hestra Sienna lämpar sig också mycket väl för bostadshus. Som komplement till fönster- och balkongmarkiser bidrar den till att skapa en mycket tilltalande helhet.

Korgmarkiser

Produktinformation

Manövrering
Hestra Sienna går att få som uppdragbar eller fast markis. Väljer du den som uppdraggar ingår manövrering med utvändig eller invändig lina. Som tillval finns utvändig eller invändig manövrering med motor. Markis med motor går att komplettera med automatisk styrning, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Markisduk
Välj från breda kollektioner (Dickson och Sandatex) med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Den löstagbara kappan kan fås i olika utföranden (rak eller vågig) och med valfritt kantband. Fråga din lokala återförsäljare.

Komponenter
Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjlighet att erbjuda en omfattande garanti. Inget underhåll krävs.

Profiler
Profilerna är i naturanodiserat aluminium för att stå emot väder, vind och korrosion.

Montering
Markisen monteras direkt på vägg eller fönsterfoder.

Dimensioner
Armutfall: 0,4–2,0 m. Max bredd: 6,0 m per enhet.

Hörn och bågar
Utmärkande för markisens design är de kraftiga hörnen och bågarna. Välj antingen hörnet med radie 75 mm eller 170 mm, det ställbara hörnet 90–180° eller en kombination av hörn. Antalet bågar baseras vanligtvis på korgens utfall.

Material
Stativet består av naturanodiserade strängpressade aluminiumprofiler och med detaljer i pulverlackerat pressgjutet aluminium (till exempel beslag) eller polymera material (till exempel löphjul). Skruvar och axlar är av rostfritt/förzinkat stål.