Terrassmarkiser

Terrassmarkiser

Tarragona – Modern & kraftig terrassmarkis för villaterrassen

Hestra Tarragona är en kraftig och modernt designad vikarmsmarkis för villaterrasser och balkonger, som har sluten knäled för extra styrka och tålighet. För maximal skugga när solen står som lägst finns också en frontrullgardin som tillval. Du kan även välja till aluminiumtak och gavlar som skyddar markisduken mot väder och vind.

Family Design – Modernt designad markis i kassett

Hestra Family Design är en modern och extra kraftig terrassmarkis i kassett för villaterrasser och balkonger. Hestra Family Design är möjlig att bygga med 4 meters utfall och 6,5 meters bredd (alternativt 3,5 x 7 meter), vilket gör den optimal för den stora villaterrassen. Markisväven ligger inkapslad i kassetten, vilket skyddar den mot väder och smuts. Hestra Design lämpar sig också mycket väl för kiosker, butiker, restauranger med mera.

Terrassmarkiser

FA42 – Terrassmarkis för trivsamt och flexibelt uterum

Hestra FA42 är en vikarmsmarkis för villaterrasser och balkonger som förvandlar din uteplats till ett trivsamt och flexibelt uterum. Armfäste med justerenhet (finns som tillval) gör att du själv enkelt kan luta din markis beroende på hur solen står, vilket ger ökad flexibilitet. Aluminiumtak och gavlar (finns som tillval) skyddar markisduken mot väder och vind.

Terrassmarkiser

FA22 – För den lilla uteplatsen och balkongen

Hestra FA22 är en vikarmsmarkis som är speciellt utvecklad för den lilla terrassen eller balkongen och som har alla alla de egenskaper som utmärkt Hestras markiser genom åren, såsom hög kvalitet och lång hållbarhet. Den nya designen på markisens armar tillsammans med Dyneema®-band över knäleder ger en dukspänning utöver det vanliga! Armfäste med justerenhet (finns som tillval) gör att du själv enkelt kan luta din markis beroende på hur solen står, vilket ger ökad flexibilitet. Aluminiumtak och gavlar finns också som tillval.