Fönstermarkiser

Fönstermarkis

Java fönstermarkiser – Eleganta och kompakta

Hestra Java är en kompakt fönstermarkis som lämpar sig för de flesta byggnader, till exempel villor, kontor, butiker, skolor och sjukhus. Utvändig eller invändig manövrering med teryleneband. Den har fallarmar med justerbar fjäderspänning för rätt dukspänning. En elegant aluminiumkassett skyddar markisduken mot väder
och vind.

Fönstermarkis

Bali fönstermarkiser – Kraftiga och flexibla

Hestra Bali är en kraftig och flexibel fönstermarkis som lämpar sig för de flesta byggnader, till exempel villor, radhus, kontor, butiker, skolor och sjukhus. Utvändig eller invändig manövrering med teryleneband. Dess kraftiga konstruktion gör även Hestra Bali lämplig att motorisera. Den har fallarmar med justerbar fjäderspänning för rätt dukspänning. En elegant aluminiumkassett skyddar markisduken mot väder och vind.

Fönstermarkis, Screenmarkiser

Medina fönstermarkiser – Stabila markiser för höga fönster

Hestra Medina är en stabil markis som lämpar sig för byggnader med höga fönster – allt ifrån butiker, kontor, sjukhus och skolor till moderna villor. Duken löper vertikalt längs den övre delen av fönstret för att i ett visst läge fälla ut sig som en vanlig markis. Den ger ett mycket bra skydd mot solen, samtidigt som man får fri sikt genom fönstret. Dukarna är ljus- och väderbeständiga och finns i ett flertal varianter, bland annat genomsiktliga.

Fönstermarkis Robusta

Robusta fönstermarkiser – Kraftiga för särskilt utsatta lägen

Hestra Robusta är en extra kraftig fönstermarkis för de flesta byggnader, till exempel villor, kontor, butiker, skolor och sjukhus. För montering på balkonger kan markisen kompletteras med specialkonstruerade fallarmar med glidskenor. Aluminiumtak och gavlar (finns som tillval) skyddar markisduken mot väder och vind. En kraftig och flexibel markis.