Lamellgardiner

Lamellgardiner

Lamellgardin – Elegant & flexibel fönsterinredning

I dagens moderna hem och kontorsmiljöer med stora, härliga fönsterpartier är lamellgardiner ett utmärkt alternativ eftersom de erbjuder en perfekt balans mellan ljusinsläpp och avskärmning. Swesols lamellgardiner finns dessutom att få i en mängd spännande färger och mönster – varför inte blanda två olika färger eller vävar med olika täthet?

Behöver du en gardin som kan mörklägga helt väljer du en tät väv, men vill du ha skugga fast samtidigt släppa igenom ljus och kunna njuta av utsikten väljer du en så kallad screen-textil. Möjligheterna är många och Swesol tillverkar helt enkelt gardinerna efter dina behov och önskemål.

Lamellgardiner

Passar alla typer av rum & fönster

En fördel med lamellgardiner är att de faktiskt passar lika bra i ett vardagsrum som i ett konferensrum eller i kök och ett badrum. Är fönstrena sneda eller rundade upptill är det inte några problem – upphängningsanordningen och lamellernas längd går enkelt att anpassa efter fönstrenas och rummets förutsättningar.

Och oavsett vilken storlek du har på dina fönster så har Swesol en lamellgardin som passar. Just större fönster du har desto snyggare blir det med en bredare lamell. Swesol finns i två olika bredder – 89 och 127 mm, och du väljer själv om du vill manövrera gardinerna med lina/kedja, vridstång eller motor.

Snabbfakta

• Energi och värmebesparande vävar
• Detaljer i vitt och silver

• Cirka 250 st vävar
•  från screen till mörkläggande

• Maxbredd: 500 cm

• Maxhöjd: 500 cm